Dit boek gaat over jou


Nederlands | 15-11-2023 | 112 pagina's

9789021043036

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 22,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Reserveer je boek

   Bestelbaar

   voorraad is indicatief

   ophalen en betalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Speelse non-fictie van Eveline Hensel en illustrator Kristel Steenbergen voor fans van Het raadsel van alles wat leeft.

Tekst achterflap

Dit boek gaat over jou is het fascinerende non-fictieboek van Eveline Hensel over jou en de wereld om je heen. De mens, planeet, natuur, techniek: alles hangt met elkaar samen. Hoe? Daarover lees je in dit boek vol kleurrijke illustraties van Kristel Steenbergen – en ontdek meteen wat jij gemeen hebt met een banaan!


Weet jij dat het water op aarde eigenlijk miljarden jaren oud is? Grote kans dat jouw kraanwater ooit door een dino is opgedronken en weer uitgepiest! En weet je waarom jij bang bent voor niet-bestaande monsters onder je bed? Dat heeft alles te maken met je voorouders en je hersenen! Wat dingen te maken hebben met jou en jouw toekomst, is soms ingewikkeld om te begrijpen. Maar in dit boek even geen ver-van-je-bed- en boven-je-pet-gedoe. Wel herkenbare voorbeelden over slimme dieren, bacteriën, koeienscheten en nog veel meer. Zodat jij ontdekt hoe je bij iets heel groots hoort.


Eveline Hensel is leerkracht in het basisonderwijs. Eerder adviseerde ze bedrijven over duurzaamheid en ze is medebedenker en -maker van het in 2022 heropende artis-Groote Museum. De aansprekende illustraties zijn gemaakt door freelance-illustrator en ontwerper Kristel Steenbergen.


‘Een speels en inspirerend boek boordevol verrassende weetjes.’


Govert Schilling

Details

ISBN :9789021043036
Auteur: 
Uitgever :Luitingh-Sijthoff
Publicatie datum :  15-11-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :287 mm
Breedte :227 mm
Dikte :14 mm
Gewicht :638 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :112