€ 5,00
voorraad is indicatief
ophalen en betalen in de winkel
Tekst achterflap
Geef je ogen de kost in dit verrukkelijke boek over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. Iedere pagina zal het water in je mond laten lopen, of je nu fruitsoorten bestudeert, taartjes bewondert of kijkt hoeveel soorten pasta en noedels van meel, ei en water kunnen worden bereid.
50 spreads, elk met een ander thema, stillen je honger naar kennis van de wereldkeuken. In hapklare brokjes worden de meest uiteenlopende voedselfeitjes gepresenteerd. Zo ontdek je hoe kaas wordt gemaakt, waarom je gaat huilen van uien en maak je een reis van boerderij naar bord.
Beschrijving
Geef je ogen de kost in dit verrukkelijke boek over etenswaren, gerechten en ingrediënten van over de hele wereld. Iedere pagina zal het water in je mond laten lopen, of je nu fruitsoorten bestudeert, taartjes bewondert of kijkt hoeveel soorten pasta en noedels van meel, ei en water kunnen worden bereid.
50 spreads, elk met een ander thema, stillen je honger naar kennis van de wereldkeuken. In hapklare brokjes worden de meest uiteenlopende voedselfeitjes gepresenteerd. Zo ontdek je hoe kaas wordt gemaakt, waarom je gaat huilen van uien en maak je een reis van boerderij naar bord.
Details
EAN : | 9789047713241 |
Uitgever : | Lemniscaat |
Publicatie datum : | 09-11-2021 |
Uitvoering : | Hardback |
Taal/Talen : | Nederlands |
Hoogte : | 317 mm |
Breedte : | 263 mm |
Dikte : | 15 mm |
Gewicht : | 924 gr |
Status : | Bestelbaar |
Aantal pagina's : | 96 |
Keywords : | voeding |