In het vervloekte hart


Nederlands | 18-07-2022 | 446 pagina's

9789048867271

Paperback / softback


   

  Lees de eerste pagina's

€ 19,99

  Toevoegen aan winkelmandje
 Reserveer je boek

   Bestelbaar

   voorraad is indicatief

   ophalen en betalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Een fantastisch nieuw YA-boek van de auteur van De Zwendelprins

Tekst achterflap

Oermonsters, wraakgeesten, bloedkinderen. Allemaal arriveren ze tijdens de bloedmaan. Allemaal vormen ze een gevaar voor de mensheid.

Priya Chkadhari heeft een groot geheim: ze is een bloedkind, geboren tijdens de bloedmaan, en heeft daardoor bijzondere krachten. Priya leeft een zo onopvallend mogelijk leven om niet ontdekt te worden, want bloedkinderen worden gezien als monsters die moeten worden vermoord. Het is benauwend, maar ze lijkt niet aan haar lot te kunnen ontsnappen.
Als Priya op een dag de kans krijgt om een plek te bemachtigen als student in Kuwatta - het grootste militaire fort van het land - grijpt ze die met beide handen aan. Een plek in Kuwatta zou een nieuw leven voor Priya kunnen betekenen. En alles is beter dan haar leven in Disin.
Tot haar verbazing blijken haar krachten in Kuwatta als gave in plaats van als vloek te worden beschouwd. Ze ontmoet er andere bloedkinderen, allemaal met hun eigen krachten, en wordt getraind om mee te kunnen vechten in de guerillaoorlog tegen de kolonisten die Awaran al eeuwenlang in zijn greep houdt. Alleen komt Priya er al snel achter dat er zich ook een groot gevaar in het vervloekte hart van Kuwatta zélf schuilhoudt...

Trigger warning
Dit boek bevat inhoud die door lezers als schokkend ervaren kan worden, zoals: emotionele mishandeling, (kinder)moord, marteling, menselijke experimenten, verminking, racisme, discriminatie, buitensporig geweld en oorlogsgeweld.

Details

ISBN :9789048867271
Auteur: 
Uitgever :Overamstel Uitgevers
Publicatie datum :  18-07-2022
Uitvoering :Paperback / softback
Taal :Nederlands
Hoogte :210 mm
Breedte :135 mm
Dikte :39 mm
Gewicht :524 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :446
Keywords :  15+;avontuur;familie;fantasy;horror;kolonisten;leger;limited edition;magie;monsters;natuur;oerwezens;opleiding;orie;rebellen;rima orie;spanning;suriname;vanaf 15 jaar;vechten;vechten voor vrijheid;vriendschap;ya;ya fantasy;young adult;romans