Eén plus één is meer


Nederlands | 26-10-2023 | 72 pagina's

9789050119344

Hardback


  Lees de eerste pagina's

€ 21,95

  Toevoegen aan winkelmandje
 Reserveer je boek

   Bestelbaar

   voorraad is indicatief

   ophalen en betalen in de winkel
Korte beschrijving/Annotatie

Elk organisme op aarde moet zich voortplanten om te overleven. Dit boek legt op een begrijpelijke manier uit hoe voortplanting bij planten en dieren werkt. Verbazingwekkend!

Tekst achterflap

Overal om je heen plant het leven zich voort. Zoogdieren en insecten. Vogels en reptielen. Bomen en mossen. Vissen en kikkers. Voor alles wat leeft is voortplanting even onmisbaar als voedsel, water en zuurstof.

Ontdek de verbazingwekkende diversiteit van voortplantingsmethoden. Hoe organismen elkaar ontmoeten, hun DNA delen en baby’s laten groeien. Van eekhoorn tot zalm en van vlinder tot eik.

Eén plus één is meer is een geweldig boek voor nieuwsgierige kinderen, ouders en leraren over het meest fundamentele proces van het leven. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, bovenbouw basisschool en onderbouw middelbare school.

Katherine Roy is een bekroond auteur en illustrator van diverse op wetenschap gebaseerde kinderboeken. Vertaler Geert-Jan Roebers is bioloog en schrijver, en bekend van diverse kinderboeken over de natuur.

Details

ISBN :9789050119344
Auteur: 
Uitgever :KNNV Uitgeverij
Vertaler : Geert-Jan Roebers
Publicatie datum :  26-10-2023
Uitvoering :Hardback
Taal :Nederlands
Hoogte :287 mm
Breedte :222 mm
Dikte :15 mm
Gewicht :605 gr
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :72
Keywords :  dieren;planten;voorplanting;dna;voortplanting