Van graan tot brood

Sarah Ridley


Nederlands | 18-09-2020 | 23 pagina's

9789463416917

Hardback


  Bekijk inkijkexemplaar

€ 18,95

 Voorraad in de winkel
   Bestelbaar

   voorraad is indicatief

   ophalen en betalen in de winkel




Tekst achterflap

Er zijn heel veel soorten brood …
maar waar komt brood eigenlijk vandaan?
Dat lees je in dit boek.
Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van
tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel.
Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!

Beschrijving

Er zijn heel veel soorten brood …
maar waar komt brood eigenlijk vandaan?
Dat lees je in dit boek.
Je leest hoe tarwe groeit, hoe meel gemaakt wordt van
tarwekorrels en hoe brood gebakken wordt met meel.
Je ontdekt ook waarom bruinbrood zo gezond is!

Details

EAN :9789463416917
Auteur: 
Uitgever :Schoolsupport Uitgeverij
Publicatie datum :  18-09-2020
Uitvoering :Hardback
Taal/Talen : Nederlands
Status : Bestelbaar
Aantal pagina's :23
Reeks :  Weet jij wat je eet?